Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/olympia/domains/tentotel.nl/public_html/controllers/welcome.php on line 116
Camping Les Sables, basic camping in de Franse Bourgogne.

Camping les Sables

OMSCHRIJVING
Omgeving In de Bourgogne, op 40 minuten rijden van Dyon en een half uurtje van Beaune ligt onze bescheiden camping les Sables op 50 m van de rivier de Saone. Het dorpje Pouilly sur Saone ligt op 800 m en het dorpje Seurre ligt op bijna 4 km. Het is voornamelijk genieten van de rust en eenvoud op deze camping.

FACILITEITEN
Er staat een nieuw sanitair gebouw met gratis warme douches en toiletten.
Er staat een groot Zodiac zwembad met ligbedden. Gratis WiFi bij onze beachhouse waar ook snacks en drankjes verkrijgbaar zijn.

In de rivier is het toegestaan om te windsurfen, te kanoën en te waterskiën. In het nabij gelegen gezellige toeristendorpje Seurre heb je keuze uit een aantal restaurantjes en kunt je genieten bij de locale boulangerie van een kop koffie met gebak. Er zijn een aantal supermarkten in de buurt.

OMGEVING
De Bourgogne is een welvarende streek in het hart van Frankrijk en biedt wereldberoemde wijnen, een simpele maar goede keuken en fraaie architectuur. Liefhebbers van wandelen, fietsen, sportklimmen en kanovaren kunnen hun hart hier ophalen. Houdt u van oude gezellige dorpjes met mooie gebouwen en rustieke straatjes waar je lekker kunt rondslenteren? In deze streek kunt u prima cultuursnuiven.

Route-omschrijving vanaf Maastricht:

- Snelweg via Luik, Luxemburg stad, Metz, Nancy, Langres, Dijon, Beaune, A6 verlaten D973 richting Pouilly sur Saone/Seurre (20,8 km). Rechts, voorbij het gemeentehuis richting de rivier, rechts met de bocht mee. Na 200 m rechtsaf bij het bordje camping Les Sables.

Afstand vanaf Utrecht: 757 kilometer.

Tegenwoordig kun je al voor een zeer lage prijs met de Flixbus vanuit Nederland naar Beaune reizen. Wij kunnen je eventueel in Beaune ophalen. Als je dit wilt, neem dan vooraf eerst contact met ons op over de mogelijkheden.

GPS coördinaten: 47.01556 / 5.12750
(47° 0' 56.0'' N 5° 7' 39.0'' O)

Adres:
Camping Les Sables, Chemin de la Plage
21250 - Pouilly sur Saone Frankrijk

Telefoon: 0031 (0) 10 - 71 71 560
E-mail: info@tentotel.nl

Zwembad les Sables. Gezellige Franse camping.

franse camping met zwembad